BRUILOFT

Jullie bruiloft elke dag opnieuw beleven

Jullie gaan binnenkort trouwen

Jullie grote dag komt steeds dichterbij en de voorbereidingen zijn in volle gang. Een locatie uitzoeken, een jurk kiezen en wat gaan jullie je gasten te eten geven? Alles moet perfect zijn, maar wel op jullie manier. Jullie liefde staat voorop en mag echt zichtbaar zijn. Jullie willen een dag om nooit te vergeten.

Daarom zoeken jullie een fotograaf die jullie bruiloft kan vastleggen, zodat jullie de mooie dag keer op keer kunnen herbeleven. Zoals hij écht was. Foto’s waarin jullie liefde voor elkaar en jullie familie en vrienden écht zichtbaar is. Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres!

Met Denise Fotografie leg ik liefdevolle momenten vast, zodat jullie de bruiloft elke dag opnieuw kunnen beleven!

Oprechte liefde vastgelegd

Ik houd ervan om de emoties, details en unieke momenten te vangen, zoals jullie dag écht is. Jullie willen deze dag niet te veel met poseren bezig zijn; jullie willen de liefde vieren! Dat is dus precies wat jullie gaan doen en dát leg ik vast. Jullie oprechte liefde.

Zo komen we tot de ware herinneringen:

Trouwfoto’s inspiratie

Zijn jullie benieuwd naar eerdere bruiloften die ik heb vastgelegd? Ontdek hieronder een selectie van de herinneringen die ik heb gefotografeerd.

PORTFOLIO

Is dit wat jullie zoeken of wil je meer zien? Laten we vrijblijvend kennismaken! Ik laat met liefde meer trouwfoto voorbeelden zien. Of download de gratis brochure voor meer informatie.

Mijn naam is Denise…

… en als trouwfotograaf leg ik jouw geluk vast. Ik vind het belangrijk dat jouw foto’s een verhaal vertellen. Het hoeft niet perfect of geposeerd. Het mag echt. Ik wil je laten tijdreizen bij het zien van de foto’s. Als je ze na maanden bekijkt, dat je terug gaat naar je prachtige bruiloft. Herbeleven. Precies zoals het was op dat moment.

Meer weten over mij?

Wat kost een trouwfotograaf?

Ik werk met diverse pakketten voor trouwfoto’s met elk andere mogelijkheden. De investering voor bruiloft fotografie gaat vanaf 1397 euro (het basispakket). Het basispakket bestaat uit het volgende:

N

Detailgesprek draaiboek

N

Tussentijds contact als dat nodig is

N

6 aaneengesloten uren fotograferen op de bruiloft

N

Minstens 250 zorgvuldig geselecteerde en bewerkte beelden

N

Een preview van 10 foto’s binnen 2 dagen

N

Een mini fotoalbum (20x20cm) met de mooiste herinneringen met de mogelijkheid dit uit te breiden

N

Binnen 6 weken alle foto’s op een usb-stick aangeleverd. Dit pak ik luxe in.

te boeken
vanaf €1527,-

Maar het belangrijkste is dat jullie voor deze investering de dag keer op keer opnieuw kunnen beleven. Met een glimlach kunnen terugkijken op de dag. De exacte momenten en emoties kunnen voelen alsof je ze op dat moment weer meemaakt. De trouwfoto’s zijn een ware herinnering voor het leven.

Benieuwd naar de andere mogelijkheden? Of willen jullie dat ik de hele dag aanwezig ben? Download dan geheel vrijblijvend mijn trouwfotografie brochure. Daarin heb ik alle pakketten voor je op een rijtje gezet. Of plan gerust een vrijblijvende kennismaking voor al jullie vragen.

Trouwfotograaf inhuren Noord-Brabant

Gaan jullie trouwen in de gemeente Cranendonck, Eindhoven of Weert? Of ergens anders in Noord-Brabant? Denise Fotografie fotografeert voornamelijk bruiloften in de regio Cranendonck, Eindhoven en Weert. Zo kunnen we onze kennismaking ook gemakkelijk fysiek plannen.

Gaan jullie ergens anders in Nederland trouwen en past mijn stijl bij jullie wensen? Laten we dan ook kennismaken, want ik fotografeer graag jullie bruiloft in heel Nederland of het buitenland!

LIEVE WOORDEN

FAQ

Veelgestelde vragen over trouwfotografie

Er komt veel kijken bij jullie grote dag en ook bij het kiezen van een fotograaf zijn er veel dingen waar je op kunt letten. Daarom heb ik alvast een aantal van de veelgestelde vragen beantwoord! Als je een andere vraag hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik beantwoord jullie vragen met liefde.

Wanneer maken we foto’s op onze bruiloft?

Dit is helemaal aan jullie! Maar we bespreken wel van tevoren het draaiboek. Zo heb ik een goed beeld van wanneer de ‘geposeerde’ foto’s gemaakt kunnen worden en wanneer de belangrijke momenten zijn die jullie vastgelegd willen hebben. Verder ben ik één van jullie en zal je bijna niet merken dat ik er ben.

Waar kunnen we onze trouwfoto’s maken?

De locatie is ook afhankelijk van de behoeften. Dit kan bijvoorbeeld de locatie van de bruiloft zijn of iets in de buurt. Wel denk ik graag met jullie mee, zodat we qua locatie en licht de mooiste foto’s kunnen maken en jullie liefde goed tot zijn recht komt.

Kunnen we vooraf een keer oefenen met fotograferen?

Vinden jullie het spannend om op beeld te verschijnen? Dan kunnen we van tevoren een minishoot of loveshoot plannen (tegen een kleine meerprijs). Zo kunnen jullie alvast wennen aan voor de camera staan! Tijdens de kennismaking kunnen we deze wens bespreken.

Kun je de hele dag onze bruiloft fotograferen?

Dat kan zeker! Ik raad het zelfs aan, zodat je echt de dag van begin tot eind kunt herbeleven. Zo kun je me ook inhuren om jouw trouwfeest te fotograferen. Alle mogelijkheden en pakketten vind je in mijn gratis brochure. Of plan gewoon een kennismaking in en dan bespreken we de mogelijkheden.

Eet de fotograaf mee op de bruiloft?

Dat mogen jullie zelf bepalen. Het is tenslotte jullie dag. Het is bovendien afhankelijk van het aantal uren dat je een fotograaf boekt en of het diner ook vastgelegd moet worden. Uiteraard eet ik graag een stukje taart mee en lust ik best een lekker hapje. Dat geeft me weer extra energie om jullie dag vast te leggen.

Kunnen we ook een trouwalbum laten maken?

Ja, dat kan! Tijdens de kennismaking bespreek ik met jullie de mogelijkheden voor een trouwalbum en kan ik voorbeelden laten zien. Achteraf maak ik deze voor jullie op en regel ik alles met de drukker. Zo krijgen jullie een tastbare herinnering van de bruiloft.

Hoe wordt de betaling geregeld?

Jullie betalen na akkoord 25% van het totaalbedrag vooraf. Dit is voor mij de definitieve opdrachtbevestiging. De rest van het bedrag betalen jullie achteraf. De factuur stuur ik tegelijk met de preview foto’s.

Fotografeer je ook bruiloften in het buitenland?

Nog niet, maar dat staat absoluut op mijn bucketlist! Als je dus gaat trouwen in het buitenland en mijn werkwijze en stijl past perfect bij jullie, neem dan zeker contact met me op. Ik ga graag met jullie mee op reis om de liefde vast te leggen!

Fotografeer je ook bruiloften buiten Cranendonck en Noord-Brabant?

Ja, dat doe ik zeker! Vind ik leuk juist. Ik reken dan wel een reiskostenvergoeding van 0,35ct per kilometer.

Jullie bruiloft fotograferen

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden, diverse pakketten en meer foto ideeën voor jullie bruiloft? Download gratis mijn brochure of plan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!