WEDDING

Vier jullie liefde op jullie eigen unieke manier!

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!

Jullie huwelijksdag nadert en te midden van alle voorbereidingen – van het kiezen van de perfecte locatie tot het vinden van de jurk van jullie dromen – is het nu tijd om de juiste fotograaf te vinden.

Jullie zijn niet op zoek naar zomaar een fotograaf; jullie willen iemand die jullie liefde begrijpt, zodat jullie de mooie dag keer op keer kunnen herbeleven zoals jullie écht zijn. Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres!

Ik wil jullie liefde voelen, begrijpen en vastleggen op een manier die jullie doet glimlachen elke keer als je die foto’s bekijkt.

Ik snap dat jullie geen modellen zijn, maar gewoon twee mensen die gek op elkaar zijn. Dus, verwacht geen strak geregisseerde fotoshoot. Verwacht wel dat ik die spontane, echte momenten vastleg waarop jullie liefde volledig tot uiting komt.

Van de kleinste aanrakingen tot de spontane lachbuien met vrienden, ik sta klaar om elk kostbaar detail vast te leggen, zodat jullie deze herinneringen voor altijd kunnen koesteren.

Met Denise Fotografie leg ik liefdevolle momenten vast, zodat jullie de bruiloft elke dag opnieuw kunnen beleven!

Verbinding

Voor mij draait alles om ‘verbinding’!
Op jullie grote dag wil ik niet alleen een ‘leverancier’ zijn, maar eerder een vriend die zich onopvallend tussen de gasten beweegt.

Ik wil niet alleen mooie plaatjes schieten, maar ook samen lachen, misschien een traantje wegpinken en vooral een onvergetelijke tijd beleven samen met jullie!  

Zo komen we tot de ware herinneringen:

Trouwfoto’s inspiratie

Zijn jullie benieuwd naar eerdere bruiloften die ik heb vastgelegd?
Ontdek hieronder een selectie van de herinneringen die ik heb gefotografeerd.

PORTFOLIO

Is dit wat jullie zoeken of wil je meer zien?
Laten we vrijblijvend kennismaken! 

Mijn naam is Denise…

… en als trouwfotograaf leg ik jouw geluk vast. Ik vind het belangrijk dat jouw foto’s een verhaal vertellen. Het hoeft niet perfect of geposeerd. Het mag echt. Ik wil je laten tijdreizen bij het zien van de foto’s. Als je ze na maanden bekijkt, dat je terug gaat naar je prachtige bruiloft. Herbeleven. Precies zoals het was op dat moment.

Meer weten over mij?

Jullie bruiloft op maat! 

Elke bruiloft is uniek en daarom wil ik voor ieder bruidspaar een persoonlijk pakket samenstellen dat perfect aansluit op jullie wensen. 

Het basispakket bestaat uit het volgende:

N

6 aaneengesloten uren fotograferen op de bruiloft

N

Heel veel professioneel nabewerkte foto’s

N

Een preview binnen 2 dagen

N

Een mini fotoalbum (20x20cm) met de mooiste herinneringen

N

Binnen 6 weken alle foto’s aangeleverd. 

N

Persoonlijke aandacht en kwaliteit

N

Een enthousiaste fotograaf!

Ik  hecht er enorm veel waarde om jullie écht te leren kennen.
Daarom nodig ik jullie graag uit voor een fysiek kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen, jullie verwachtingen bespreken
en samen het perfecte pakket samenstellen om jullie mooiste dag vast te leggen.

T&N

09 SEPTEMBER 2023

S&L

06 OKTOBER 2023

LIEVE WOORDEN

FAQ

Veelgestelde vragen over trouwfotografie

Er komt veel kijken bij jullie grote dag en ook bij het kiezen van een fotograaf zijn er veel dingen waar je op kunt letten. Daarom heb ik alvast een aantal van de veelgestelde vragen beantwoord! Als je een andere vraag hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik beantwoord jullie vragen met liefde.

Waar kunnen we onze trouwfoto’s maken?

De locatie is ook afhankelijk van de behoeften. Dit kan bijvoorbeeld de locatie van de bruiloft zijn of iets in de buurt. Wel denk ik graag met jullie mee, zodat we qua locatie en licht de mooiste foto’s kunnen maken en jullie liefde goed tot zijn recht komt.

Kunnen we vooraf een keer oefenen met fotograferen?

Vinden jullie het spannend om op beeld te verschijnen? Dan kunnen we van tevoren een minishoot of loveshoot plannen (tegen een kleine meerprijs). Zo kunnen jullie alvast wennen aan voor de camera staan! Tijdens de kennismaking kunnen we deze wens bespreken.

Kun je de hele dag onze bruiloft fotograferen?

Dat kan zeker! Ik raad het zelfs aan, zodat je echt de dag van begin tot eind kunt herbeleven. Zo kun je me ook inhuren om jouw trouwfeest te fotograferen. Alle mogelijkheden en pakketten vind je in mijn gratis brochure. Of plan een kennismaking in en dan bespreken we de mogelijkheden.

Kunnen we ook een trouwalbum laten maken?

Ja, dat kan! Tijdens de kennismaking bespreek ik met jullie de mogelijkheden voor een trouwalbum en kan ik voorbeelden laten zien. Achteraf maak ik deze voor jullie op en regel ik alles met de drukker. Zo krijgen jullie een tastbare herinnering van de bruiloft.

Hoe wordt de betaling geregeld?

Jullie betalen na akkoord 25% van het totaalbedrag vooraf. Dit is voor mij de definitieve opdrachtbevestiging. De rest van het bedrag betalen jullie achteraf. De factuur stuur ik tegelijk met de preview foto’s.

Fotografeer je ook bruiloften in het buitenland?

Jazeker! Heel graag zelfs!

Jullie bruiloft fotograferen

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gratis mijn brochure aan of plan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!