LOVERS

Let’s celebrate the love

Of jullie nu iets te vieren hebben of niet, celebrate the love! De tijd vliegt zo snel voorbij, dus hoogste tijd om even stil te staan toch? Nu hoor ik je denken “ongemakkelijk”, maar ik beloof je ik laat jullie helemaal jezelf zijn. Jullie willen tijdens de shoot niet te veel met poseren bezig zijn; jullie willen de liefde vieren! Dat is dus precies wat je gaat doen. Je hebt vaak niet eens door dat ik er ben. En daardoor zorg ik dat jullie verhaal boekdelen spreekt. Gaan wij samen op pad?

Celebrate love

Investering

€247,-

N

1 uur fotografie

N

2 personen

N

20 foto’s in hoge resolutie

N

Zelf je favorieten uitkiezen uit een online galerij

N

De gekozen foto’s ook in zwart-wit

N

Oplevering via een online galerij binnen 3 weken

N

Uitgebreide brochure met tips

N

Een mega enthousiaste fotograaf!

* Extra foto’s zijn na te bestellen.

* De prijzen zijn inclusief btw.
* De prijzen zijn exclusief parkeer- en reiskosten (€ 0,35 per km buiten Cranendonck).

Zo komen we tot de ware herinneringen:

Love inspiratie

Zijn jullie benieuwd naar eerdere koppels die ik heb vastgelegd?
Ontdek hieronder een selectie van de herinneringen die ik heb gefotografeerd.

PORTFOLIO

Mijn naam is Denise…

… en als fotograaf leg ik jouw geluk vast. Ik vind het belangrijk dat jouw foto’s een verhaal vertellen. Het hoeft niet perfect of geposeerd. Het mag echt. Ik wil je laten tijdreizen bij het zien van de foto’s. Als je ze na maanden bekijkt, dat je terug gaat naar je prachtige bruiloft. Herbeleven. Precies zoals het was op dat moment.

Meer weten over mij?

LIEVE WOORDEN

FAQ

Veelgestelde vragen over koppelfotografie

Ik heb alvast een aantal veelgestelde vragen beantwoord! Als je een andere vraagt hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik beantwoord jullie vragen met liefde.

Wanneer kan ik het beste een shoot boeken?

Mijn agenda loopt snel vol. Ik raad je daarom aan om 3 maanden van te voren een shoot te boeken, zodat je verzekerd bent van een plekje.

Plaats jij zomaar een foto van ons op social-media?

Zeker niet! Ik plaats pas iets als ik daar toestemming voor heb. Natuurlijk vind ik het hartstikke leuk als ik jouw foto’s mag gebruiken voor mijn portfolio, maar begrijp het ook maar al te goed als je de foto’s liever voor jezelf houd.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Om jouw fotoshoot te reserveren, stuur ik je vooraf de factuur. Zodra we deze betaling ontvangen, wordt de afspraak voor de fotoshoot definitief bevestigd.

Voor de extra foto’s die je eventueel wilt bestellen, ontvang je een aparte factuur. 

Kun jij mij slanker shoppen?

Tuurlijk kan ik dat, maar gaan we niet doen! Je bent mooi zoals je bent en dat leg ik maar al te graag vast. Mocht het zo zijn dat je een puistje, blauwe plek of iets anders tijdelijks hebt wat zichtbaar is, dan wil ik dat met alle liefde voor je photoshoppen.

Wat nou als het regent?

Tjah hier in Nederland weet je het maar nooit wat het weer doet, maar ik houd het weerbericht goed voor jouw in de gaten. Heb jij ’s ochtends om 10:00 uur een shoot gepland, dan kijken we om 9 uur of de shoot door kan gaan. Is het weer te slecht? Ontzettend balen, maar dan kijken we samen voor een nieuwe datum. 

Mogen wij onze hond meenemen?


Tuurlijk! Alleen maar leuk, want ik ben een echte dierenvriend. Je hoeft daarom ook geen extra kosten te betalen voor jouw viervoeter.

Kan je de foto’s ook voor ons laten afdrukken?


Yes dat kan zeker. Tegen een meerprijs kun jij je foto’s laten afdrukken.

Jullie liefde fotograferen

Wil jij jullie liefde voor elkaar keer op keer kunnen herbeleven? Laten we dit bijzondere moment dan samen vereeuwigen.