Ik maak een tastbare herinnering, die een leven lang mee gaat.

Gestylede locaties, artsy foto’s, het perfecte plaatje. Drie dingen die ik vaak voorbij zie komen bij andere fotografen. En daar is absoluut niets mis mee. Je wilt natuurlijk mooie foto’s ontvangen van een fotograaf. Het is alleen niet hoe ik fotograferen voor me zie. Ik wil een verhaal vertellen via de foto’s. Het échte verhaal. De herinnering vastleggen zoals hij op dat moment is, zodat het tastbaar wordt.

Puur. Echt.

OVER DENISE

Oprechte liefde voor fotografie

Fotograferen doe ik al sinds mijn 16de. Mijn familie en vrienden waren vaak de Sjaak als ik weer met mijn camera kwam aanzetten. Toch verdween mijn camera in de kast en werd het laagje stof dikker en dikker.

In 2020 herontdekte ik mijn liefde voor fotograferen, omdat ik op dat moment niet wist wat ik met mijn tijd aan moest. Ik zat alleen maar binnen, dus besloot ik mijn camera uit de dikke laag stof te trekken. Dat was het moment dat familie en vrienden mij een schop onder mijn kont gaven om serieus met fotografie aan de slag te gaan. Ik begon steeds vaker fotoshoots te doen. Inmiddels is Denise Fotografie een uit-de-hand-gelopen-hobby en mag ik elke week de mooiste koppels en gezinnen vastleggen.

Het vastleggen van echte herinneringen

Met Denise Fotografie wil ik zorgen dat jouw mooie moment wordt vastgelegd. Precies zoals het is, oprecht en echt.

De liefde voor jezelf, tussen jou en je partner of je gezin vereeuwigen. Niet door alles drie keer opnieuw te doen, maar precies zoals het op dat moment gebeurt. Zodat jouw foto’s een verhaal vertellen. Je dat moment kunt herbeleven zoals het was.

Ik zie mezelf ook niet als ‘de fotograaf’. Ik meng me graag in de groep. Ik ben één van jullie. Je kunt daardoor 100% op mij vertrouwen. Je hebt vaak niet eens door dat ik er ben. En daardoor kan ik zorgen dat jullie verhaal boekdelen spreekt.

Toffe feitjes over Denise Fotografie

Ik ben een echte mensen-mens. Ik vind het leuk om met mensen te werken en de mooie momenten te fotograferen. Ik vind het nog leuker als jij blij bent met het resultaat!

Ik ben altijd in voor gezelligheid en houd wel van een feestje. Mijn favoriete drankje? Gin tonic.

Op bruiloften lust ik graag een stukje taart. Ik maak dan ook altijd een foto en deel dit op mijn Instagram Stories.

Ik ben een makkelijke prater, dus maak graag een praatje met iedereen. Of dat nu je familie op je bruiloft is of je kindjes bij een gezinsshoot.

Je herkent mij aan de grote glimlach op mijn gezicht.

Zo zie ik het voor me

Inspiratie nodig voor jouw fotoshoot? Ontdek hieronder voorbeelden van eerdere fotoshoots!

PORTFOLIO

Welk moment mag ik voor jou vastleggen?