Fotografie met een verhaal

Herinneringen maken is niet moeilijk. Je beleeft elke dag mooie momenten met je partner en gezin. Maar de exacte herinnering van een specifiek moment onthouden kan soms een uitdaging zijn. Dat is waar ik te hulp schiet! Met Denise Fotografie leg ik jouw herinnering vast. Echt en oprecht. Zoals je ‘m op dat moment beleeft.

En met de foto’s neem ik je mee terug in de tijd. Naar dat ene moment: je bruiloft, je zwangerschap of pasgeboren kindje, je jonge gezin. Ik laat je dat moment herbeleven. Keer op keer. Op elk moment. Denise Fotografie zorgt voor fotografie met een verhaal. Jouw verhaal.

SHOOTS

De mogelijkheden voor fotoshoots

Elk moment is waardevol. Tijd om deze vast te leggen in een tastbare herinnering. Ben jij zwanger of heb je net een kindje gekregen? Boek dan een zwangerschapsshoot, newborn fotoshoot of laat je jonge gezin fotograferen.

Wil je de liefde tussen jou en je partner vastleggen? Dat kan met een loveshoot! Of vereeuwig de liefde voor jezelf met een intieme boudoir fotoshoot. Ontdek hieronder de mogelijkheden voor jouw passende fotoshoot.

ZWANGER

De start van jullie kleintje,
zo bijzonder

NEWBORN

Zo klein worden
ze nooit meer

KOPPEL

Jullie liefde voor elkaar
oprecht vastgelegd

GEZIN

Een blijvende herinnering
van je gezin

BRUILOFT

Jullie bruiloft elke dag
opnieuw beleven

BOUDOIR

Vier wie je bent
krachtig en kwetsbaar

LIEVE WOORDEN

Fotograaf in en om Cranendonck

Denise Fotografie is gevestigd in de gemeente Cranendonck. Zoek je een vrouwelijke fotograaf in de omgeving van Weert of Eindhoven voor jouw bruiloft, zwangerschapsshoot of -aankondiging, een gezinsshoot of loveshoot? Ik leg het graag voor je vast!

In de omgeving van Eindhoven, Weert en de gemeente Cranendonck weet ik tal van prachtige locaties om jouw herinnering vast te leggen. En wil jij graag een shoot in het buitenland, bijvoorbeeld voor je bruiloft? Ik ga graag met je mee herinneringen maken…!

Wat kost een fotoshoot?

Elke fotoshoot is anders en dat betekent dat elk type fotoshoot een eigen vaste prijs heeft. Wil je dus weten wat de investering is voor het vastleggen van jouw specifieke herinnering? Ontdek de mogelijkheden op de specifieke pagina’s. Wat je in elk geval kunt verwachten voor de prijs: een tastbare herinnering voor de rest van je leven in de vorm van gemiddeld 30-40 foto’s (m.u.v. bruiloften).

Fotoshoot inspiratie

Ideeën nodig voor de fotoshoot met jouw gezin, newborn of zwangere buik? Of ga je liever voor een boudoir fotoshoot? Ontdek hieronder voorbeelden van eerdere fotoshoots!

PORTFOLIO

Welk verhaal mag ik voor jou vastleggen?

Wil jij een herinnering vastleggen op foto? Ontdek de mogelijkheden of neem gerust contact met mij op! Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden voor jouw fotoshoot.