PREGNANT

Let the adventure begin

Of het nu je 1e, 2e of 3e kindje is. De eerste echo, het getrappel in je buik het blijft bijzonder. 9 maanden draag jij je baby in je buik. Het lijkt een eeuwigheid te duren, maar geloof me dat vliegt voorbij. Deze herinnering wil jij vereeuwigen toch? Dat is precies waar ik jou te hulp schiet! Met de foto’s neem ik je mee terug in de tijd. De tijd die jullie herinnerd aan je zwangerschap.

Investering

€217,-

N

1 uur fotografie

N

Voor de parents to be en maximaal 3 kinderen

N

30 à 40 foto’s in hoge resolutie

N

Deel van de selectie ook in zwart-wit

N

Oplevering via wetransfer binnen 2 weken

N

Uitgebreide brochure met tips

N

Een mega enthousiaste fotograaf!

* De prijzen zijn exclusief reiskosten (€ 0,35 per km buiten Cranendonck).

Combideal!

Boek jouw zwangerschapsshoot in combinatie met een newbornshoot en je ontvangt €47,- korting!

Leg je newbornshoot ook vast en ontvang €47,- korting!

Zo komen we tot de ware herinneringen:

Zwangerschap inspiratie

Zijn jullie benieuwd naar eerdere zwangerschappen die ik heb vastgelegd?
Ontdek hieronder een selectie van de herinneringen die ik heb gefotografeerd.

PORTFOLIO

Mijn naam is Denise…

… en als fotograaf leg ik jouw geluk vast. Ik vind het belangrijk dat jouw foto’s een verhaal vertellen. Het hoeft niet perfect of geposeerd. Het mag echt. Ik wil je laten tijdreizen bij het zien van de foto’s. Als je ze na maanden bekijkt, dat je terug gaat naar je prachtige bruiloft. Herbeleven. Precies zoals het was op dat moment.

Meer weten over mij?

LIEVE WOORDEN

FAQ

Veelgestelde vragen over zwangerschapsfotografie

Ik heb alvast een aantal veelgestelde vragen beantwoord! Als je een andere vraagt hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik beantwoord jullie vragen met liefde.

Wanneer kan ik het beste een shoot boeken?

Mijn agenda loopt snel vol. Ik raad je daarom aan om contact op te nemen, zodra je weet dat je zwanger bent. Zo ben je zeker verzekerd van een plekje. Een zwangerschapsshoot plan ik tussen de 32 en 36 weken, omdat je buik dan op zijn rondst is.

Doe jij ook zwangerschapsshoots in een studio?

Nope! Ik houd van de natuur en ga met jou maar al te graag de natuur in. Toch liever foto’s in een studio? Dan raad ik je graag lieve collega’s aan.

Plaats jij zomaar een foto van ons op social-media?

Zeker niet! Ik plaats pas iets als ik daar toestemming voor heb. Natuurlijk vind ik het hartstikke leuk als ik jouw foto’s mag gebruiken voor mijn portfolio, maar begrijp het ook maar al te goed als je de foto’s liever voor jezelf houd.

Wat nou als het regent?

Tjah hier in Nederland weet je het maar nooit wat het weer doet, maar ik houd het weerbericht goed voor jouw in de gaten. Een zwangerschap kun je helaas niet te lang uitstellen en daarom plan ik altijd 2 datums in. Ik verzeker jou dus dat we jouw zwangerschap vast kunnen leggen!

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Zodra we de shoot hebben gepland, vindt er een aanbetaling plaats van 25%. Is de aanbetaling voldaan? super! Dan staat de shoot vast. Nadat de shoot heeft plaatsgevonden, ontvang je van mij de laatste factuur. Zijn de foto’s klaar, maar heb jij de factuur nog niet betaald? Dan kan het zijn dat je de foto’s later ontvangt, dan de afgesproken termijn van 2 weken.

Mag onze hond ook op de foto?


Tuurlijk! Alleen maar leuk, want ik ben een echte dierenvriend. Je hoeft daarom ook geen extra kosten te betalen voor jouw viervoeter.

Kan je de foto’s ook voor ons laten afdrukken?


Yes dat kan zeker. Tegen een meerprijs kun jij je foto’s laten afdrukken.

Jullie zwangerschap fotograferen

Wil jij je zwangerschap keer op keer kunnen herbeleven? Laten we dit bijzondere moment dan samen vereeuwigen.